Op maat ontworpen keukeneilanden met stoelen en meer
Küchenideen

Op maat ontworpen keukeneilanden met stoelen en meer

Het keukeneiland is een ongelooflijk meubelstuk, dat op oneindig veel manieren kan worden aangepast. Keuken eilanden met zitplaatsen zijn vooral geweldig omdat ze geweldige overgangsstukken maken en ze een zeer warme en uitnodigende aanraking geven aan de ruimte om hen heen. Zoals eerder vermeld, is aanpassing van cruciaal belang en er zijn veel coole manieren om dit te doen. Bekijk hieronder enkele van onze favoriete ontwerpen.

Bekijk in galerij

Dit is een open keuken, eetkamer en woonkamer ontworpen door Whiting Architects als onderdeel van een renovatieproject in Melbourne, Australië. De keuken heeft, zoals u kunt zien, een lang eiland met een ingebouwde gootsteen en een ruime ruimte voor het bereiden van voedsel. Een eigenzinnige set ontlasting voegt een gezellige draai toe aan het ontwerp en kan handig worden opgeborgen onder het eiland wanneer niet in gebruik.

Bekijk in galerij

Je ogen bedriegen je niet … dit eiland zweeft echt. Het is iets dat studio Diego Revollo Arquitetura ontworpen voor een appartement in Sao Paulo, Brazilië. Het eiland is 4,5 meter lang en wordt aan beide uiteinden opgehangen aan zwart metalen steunen. Deze ongewone ontwerpoplossing zorgde ervoor dat de hele keukenvloer zichtbaar bleef, wat het schoonmaken eenvoudiger maakt en in het algemeen meer flexibiliteit biedt, omdat stoelen aan alle kanten gemakkelijk in en uit kunnen schuiven.

Bekijk in galerij

Dit kookeiland is absoluut enorm. Het moest zo groot zijn om een ​​groot gezin te huisvesten. Het eiland is groot en heeft een gebogen vorm met een cluster van zwevende ontlasting rond de rand. De krukken zijn speciaal ontworpen voor dit eiland. Dit was een project van studio ALTUS Architecture + Design.

Bekijk in galerij

Voor deze prachtige keukenstudio Reed Design Group koos voor een kookeiland met aan twee kanten zitplaatsen, voldoende opbergruimte en ingebouwde opbergruimte. Het houten bovenoppervlak onderscheidt de bar van de rest van het eiland en voegt een warme toets toe aan het ontwerp. De barkrukken hebben een soortgelijk effect.

Bekijk in galerij

Deze keuken is ontworpen door Sarai Barr Nea Gibeon heeft ook een groot eiland dat functioneert als een hoge tafel, vergezeld van slanke barkrukken. De krukken kunnen onder het eiland passen om ruimte te besparen, waardoor het eiland kan worden gebruikt als voorbereidingsruimte. Het feit dat de stoelen zeer dunne en slanke frames hebben, helpt echt om een ​​luchtig en ruimtelijk gevoel in de keuken te behouden.

Bekijk in galerij

In dit geval wordt het kookeiland meestal gebruikt om te koken en te bereiden, maar heeft het ook een klein gedeelte dat kan worden gebruikt als een tafel / bar. Dit gedeelte contrasteert met de rest van het eiland en dient als een soort bijlage. Dit is onderdeel van een project voltooid door 23bassi studio di architettura in Milaan.

Bekijk in galerij

Wanneer Studio Arthur Casas ontwierpen deze geweldige woning in Rio de Janeiro, ze kozen voor een eigentijdse stijl gedefinieerd door minimalisme. Een van de meest indrukwekkende meubelstukken die hier te zien is, is dit eclectische eiland met een hele tafel die zich naadloos naar zijn zijkant uitstrekt.

Bekijk in galerij

Architectuur studio SMLXL combineerden het kookeiland en de eettafel in een enkele eenheid als onderdeel van een renovatieproject dat ze in Tsjechië voltooiden. Het eilandgedeelte is wit en groter dan het eiland en de overgang tussen de twee is zeer natuurlijk en organisch.

Bekijk in galerij

Dit keukeneiland met zitplaatsen heeft een geweldig ontwerp dat perfect past bij dit strandhuis. Het ontwerp is modern en heeft een mooie vleugje Scandinavische stijl. De bovenkant van het eiland komt overeen met het aanrecht en het lichaam met een pastelblauwe afwerking en een wit lineair kader. Voor meer informatie check out desiretoinspire.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir