Kitchen Island Vent Hoods waar je eigenlijk trots op kunt zijn
Küchenideen

Kitchen Island Vent Hoods waar je eigenlijk trots op kunt zijn

Wat is het enige keukenapparaat dat je zou willen heruitvinden? Het is waarschijnlijk niet de afzuigkap, omdat dit een van de meest over het hoofd geziene ontwerpelementen ooit is, maar laten we even nadenken over hoe belangrijk het eigenlijk is. Misschien gebruik je het niet altijd, maar je hebt het zeker nodig en veel afzuigkappen neem zoveel ruimte in beslag en zie er zo … lelijk uit dat je ze gewoon helemaal wilt opgeven. Maar geef de hoop nog niet op. Bekijk deze innovatieve ontwerpen die gewoon perfect zijn voor keukeneilanden met ingebouwde kookplaten.

Net als de kachel en de kookplaat is deze afzuigkap ingebouwd in het eiland. Het bevindt zich precies in het midden en u kunt het optillen wanneer u het nodig hebt. Het is een van de minst invasieve en meest elegant ogende ontwerpen die momenteel beschikbaar zijn.

Geen fan van afzuigkappen die in de toonbank zijn ingebouwd? Wat dacht je van een plafondmontage? Het concept is ons niet vreemd, maar het ontwerp is zeker innovatief. Wat geweldig is, is dat deze afzuigkap handig is op veel onverwachte manieren.

Soms moet de afzuigkap groot zijn als je ook wilt dat hij efficiënt is, maar dat betekent niet dat hij er niet ook goed uit kan zien. Deze kan gemakkelijk worden vermomd als een extra grote hanglamp.

Dit slanke type afzuigkap blijft een geldige optie, vooral als u een minimalistisch ontwerp in de keuken wilt behouden. Het doet denken aan die slimme stopcontacten die je in de toonbank kunt verbergen.

Het is eigenlijk niet zo moeilijk om een ​​plafondkap te verfraaien of om het extra efficiënt te maken. Deze fungeert bijvoorbeeld als een lichtbron die eigenlijk perfect is, omdat taakverlichting in dit gebied toch nodig is.

Meer dan dat, de kap strekt zich aan één kant uit en het oppervlak kan als plank worden gebruikt. Gebruik het als een extra opslagoppervlak voor kruiden, specerijen, potten en pannen of andere dingen die u bij de hand wilt houden tijdens het koken.

Deze afzuigkap is vermomd als een kast, een geweldige manier om hem te laten opgaan in de rest van het keukenmeubilair en beschouw het niet als een doorn in het oog, maar als een integraal onderdeel van de ruimte, een organische en natuurlijke toevoeging aan het decor.

Nogmaals, de ontluchtingskap komt uit de toonbank en in dit geval heeft deze overhang boven de kookplaat. Het is niet de minst invasieve optie die er is, maar het ziet er zeker elegant uit en is ook efficiënt.

Wat als in plaats van het proberen om de afzuigkap te verbergen, je in plaats daarvan het industrieel karakter omhelst? Dat is eigenlijk een coole strategie die hier door studio wordt aangetoond Planmaestro die dit stijlvolle huis heeft ontworpen in Araucanía, Chili.

Casa en Lago Villarrica van Planmaestro

De Bates Motel Suite ontworpen door Egue y Seta is geïnspireerd door de films en tv-series, maar lijkt er in niets op als we het moeten beoordelen aan de hand van deze moderne keuken en die slanke afzuigkap die aan het plafond hangt.

The Bates Motel Suite van Egue y Seta

In deze keuken, ontworpen door INHOUD Architectuur als onderdeel van een loft in Houston, Texas. Het hangt aan de onderkant van het opbergvak – een geweldig gebruik van de ruimte.

Vaak gaat het vaak niet alleen om de afzuigkap zelf, maar om de keuken als geheel en hoe alle functies op elkaar inwerken. Een typische aan het plafond gemonteerde afzuigkap past hier thuis en past mooi naadloos in elkaar.

Als we kijken strikt alleen al bij de afzuigkap ziet het er niet geweldig uit, ongeacht de hoek. De aangepaste planken eromheen veranderen het decor echter drastisch plus ze voegen ook extra opslag toe aan de anders kleine keuken.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir