DIY-opslagbankideeën die de toegang perfect voltooien
DIY-Projekte

DIY-opslagbankideeën die de toegang perfect voltooien

Er zijn veel variabelen waarmee rekening moet worden gehouden bij het ontwerpen van een doorgang, maar er zijn ook een paar constanten, dingen zoals opslagbanken of kapstokken die je in elke ingang kunt verwachten, ongeacht de grootte of stijl. Op dit moment willen we ons concentreren op de inkombank, meer precies om een ​​paar van de ontwerpen en ideeën te bekijken waarin je inspiratie kunt opdoen wanneer je zelf helemaal opnieuw iets bouwt.

Deze entryway-bank ziet er misschien niet uit als je er voor het eerst naar kijkt, maar dan realiseer je je dat de bovenkant een scharnier heeft en kan worden opgetild om een ​​geheime en ook royale opslagruimte met verschillende diepe compartimenten te onthullen. Uitchecken hertoolbelt om erachter te komen hoe dit is gebouwd.

Deze entryway-bank heeft ook een ingebouwde opbergruimte onder zijn stoel, maar in plaats van een compact en blokvormig ontwerp zoals hierboven, ziet het er lichter en strakker uit. De lattenbodems onderaan zijn ideaal voor het opbergen en organiseren van schoenen. Uitchecken handgemaakte-haven voor details over dit project.

Bekijk in galerij

Verborgen opslag kan een cool ontwerp zijn, maar is misschien niet zo praktisch als open planken of opbergmanden. Als je de voorkeur geeft aan dit laatste, bekijk dan deze stijlvolle opbergbank van justlifeandcoffee. Het is eenvoudig, gemakkelijk te bouwen en erg handig.

Je kunt veel paar schoenen in deze ingangsbank opbergen dankzij de houten kratten die perfect in de vakken passen. U kunt uw eigen bank ontwerpen en bouwen op basis van het type opslagcontainers dat u wilt gebruiken. Deze hier stond op jaimecostiglio.

Je kunt je opbergbank praktisch maken door veel planken en compartimenten in het ontwerp op te nemen, maar dat betekent niet dat je er niet ook mooi uit kunt zien. Overweeg om enkele geborgen stukken in het ontwerp op te nemen, zoals deze sierlijke tafelpoten die worden vermeld prettyhandygirl.

Houten kratten zijn een uitstekende bron als het gaat om projecten als deze. Je kunt 2 of 3 kratten nemen en ze naast elkaar met hun bodem tegen de ingangsmuur plaatsen. Bevestig ze samen, voeg een basis en een top toe en dit kan uw nieuwe entryway-bank zijn. Je kunt schoenen in de kratten opbergen en je kunt het hout schilderen om het opvallender te maken. U kunt meer informatie vinden op operationhomeblog.

De opbergkisten kunnen ook onder de bank worden geplaatst in plaats van deel uit te maken van het ontwerp van de bank. Dat betekent dat u zich minder zorgen hoeft te maken bij het ontwerpen en bouwen van de bank. Je kunt het super eenvoudig maken door deze zelfstudie te volgen die wordt gedeeld op overthebigmoon.

Een ander idee is om de ingangsbank te integreren in een eenheid die ook een kapstok bevat. Ze kunnen worden verbonden door een achterpaneel of een frame. Deze stijlvolle bank van houseupdated heeft cubbies aan de onderkant met opbergmanden erin en haken met kleine extra planken aan de bovenkant.

Zelfs als u de ingangsbank hoe dan ook tegen de muur plaatst, kunt u deze toch een rugleuning geven om het meer op een echte vrijstaande bank te laten lijken. Dat is een leuk idee als de bank geen deel uitmaakt van een ensemble. Dit project van jenandjercook laat zien hoe je een oud hoofdeinde in deze zin opnieuw kunt gebruiken.

Bouw een lange en smalle bank om een ​​gang in gangstijl te benadrukken. Zelfs als u deze lay-out onpraktisch vindt, kunt u er nog steeds het beste van maken. Om flexibiliteit te behouden, kunt u twee afzonderlijke banken naast elkaar plaatsen. Op deze manier kun je de ruimte gemakkelijker reorganiseren als je dat ooit wilt. Uitchecken 320sycamoreblog voor meer inspiratie.

Maak uw instapbank extra comfortabel met een gestoffeerde zitting. U kunt dit gedeelte afneembaar maken voor eenvoudige reiniging of zelfs een afneembare hoes geven. Hoe dan ook, we houden van het feit dat dit zoveel verschillende mogelijkheden voor aanpassing biedt. Uitchecken myfreys voor details.

Hier is nog een voorbeeld van een alles-in-één entrybank met cubbies aan de onderkant, kapstokken en open planken aan de bovenkant. Omdat de planken zo hoog zijn en niet precies toegankelijk, zou je ze kunnen gebruiken als een display voor decoraties in plaats van voor opslag. Als je geïnteresseerd bent in de details, kun je dit project vinden op honeybearlane.

Als je liever je schoenen verbergt in plaats van ze te laten zien, een entryway-bank zoals die op woodshopdiaries is misschien precies wat je nodig hebt. Het is klein en compact, met een elegante mini-rugleuning die zich uitstrekt naar de zijkanten om een ​​frame rond de stoel te creëren.

Bekijk in 

Een eenvoudige bank zonder paneel of een soort kapstok aan de bovenkant kan soms de meer praktische keuze zijn. Deze ingang heeft bijvoorbeeld een raam en de ruimte eronder is perfect voor deze schattige bank. Je kunt er alles over vinden op bobvila.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir