Hoe een badkamerbank deze ruimte volledig kan veranderen
Badezimmer Design

Hoe een badkamerbank deze ruimte volledig kan veranderen

De badkamer is een van de weinige gebieden waar je niet veel kunt doen op het gebied van meubels. In dit geval zijn er zeker beperkingen, met de nadruk op opslag. Dat betekent echter niet dat uw badkamer karakter moet missen. Er is één specifiek meubelstuk dat deze ruimte zeker ten goede kan veranderen: de badkamerbank.


Gebruik een bank om een ​​leeg gebied in uw badkamer te vullen. Het kan tussen het bad en de ijdelheid zitten en fungeren als een ruimteverdeler. Dit is een geweldig idee dat het beste werkt in grote badkamers met ruimte over. {gevonden op constructionologists}.

Als uw badkamer grote ramen heeft, kunt u hier zeker van profiteren. Plaats een bank voor een van de ramen om een ​​gezellige zithoek te creëren van waaruit u ook het uitzicht kunt bewonderen. {gevonden op gulchdesigngroup}.

Een andere goede plek voor een badkamer bank is direct naast het bad. Op deze manier kun je comfortabel zitten als je uit het bad stapt. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat de bank al het vocht kan weerstaan. {gevonden op prestigekitchenbath}.

Hier is nog een voorbeeld van een badkamerbank die naast het bad is geplaatst. In dit scenario doet de opstelling denken aan slaapkamers, meer in het bijzonder het soort met een bank aan het einde van het bed. Alleen al deze overeenkomst is voldoende om de badkamer extra charmant en gezellig te maken. {gevonden op jonesclayton}.

Als u absoluut zeker bent van de plaatsing van uw badkamerbank, is een idee om deze aan de muur te monteren. Dit kan mogelijk wat ruimte besparen en in het algemeen een schoner en eenvoudiger decor creëren. {gevonden op cornerstonearchitectsllp}.

We houden ook erg van deze badkamerbank die naast wordt geplaatst de douchecabine. Het geeft je een plek om wat handdoeken of kleding achter te laten terwijl je aan het douchen bent, en het zorgt ervoor dat de badkamer meer op een uitnodigende woonkamer lijkt dan op een functionele utilitaire ruimte.

Ervan uitgaande dat er voldoende ruimte is voor een bank in uw badkamer, is het misschien leuk om deze tegen de muur te plaatsen en een soort gezellige zithoek te creëren. Voeg wat planken toe, misschien ook wat kunstwerk aan de muur om een ​​comfortabel ontspanningshoekje te creëren. {gevonden op kanncept}.

Hier is nog een mooi voorbeeld van een badkamerbank die voor een groot raam wordt geplaatst. Deze keer zijn er kasten aan weerszijden ervan die een mooie symmetrie in het ontwerp creëren. U kunt de bank ingebouwde laden geven voor opslag. {gevonden op remickassociates}.

Sommige banken zijn te stijlvol om in een hoek of tegen de muur te verbergen, dus het zou er cool uitzien om ze weg van de rest van het badkamermeubel te plaatsen. Het kan een brandpunt worden voor deze hele ruimte. {gevonden op applegatetran}.

Als je echt op zoek bent naar iets speciaals, zoek misschien naar manieren om de bank in uw badkamer te integreren en gebruik te maken van de unieke eigenschappen. Deze elegante bank heeft bijvoorbeeld een gebogen rand waardoor hij perfect rond kan vormen de douchewand.

Jij kan voeg ook een bank toe aan een kleine badkamer. Het zou natuurlijk een kleine bank moeten zijn, maar dat betekent eigenlijk dat het er super schattig uit zal zien. Plaats het in de buurt van het bad zodat u handdoeken en andere dingen erop kunt bewaren.

Er zijn veel verschillende soorten banken om uit te kiezen, net zoals er veel verschillende soorten badkamers zijn. Zoek een bank die past bij uw lay-out en stijl. Denk ook aan hoe je het gaat gebruiken. Het kan u enkele tips geven over het ontwerp dat u moet kiezen.

Natuurlijk kunt u kiezen voor iets kleiner dan een typische bank. Het kan een accentstoel, een poef of een poef zijn. Hoe dan ook, het kan een metgezel voor het bad worden of u kunt het bij de douchecabine plaatsen.

evenzo, een kleine bijzettafel kan uw hele badkamer echt veranderen. Het is klein, maar het heeft een grote impact op het algehele ontwerp en de sfeer van de kamer. Het is een kans om de ruimte gastvrijer en comfortabeler te maken.

Een kleine ontlasting zou geen groot ongemak moeten zijn, tenzij er absoluut geen ruimte is in uw badkamer. U kunt kiezen voor een rustiek ogende stoel of bank, zelfs als de rest van het decor modern is. Het zou een mooi contrast toevoegen.

Je kunt de bank ook gebruiken als een soort consoletafel. Je kunt er dozen, decoraties of kleine opbergmanden op plaatsen en een soort zen-plek in je badkamer creëren. Ook is er ruimte onder de bank voor nog meer opslag. Uitchecken insideoutmag voor meer inspirerende ideeën en ontwerpen.

Een ander bijzonder leuk idee is om de bank te matchen met de rest van het badkamerontwerp en -decor. Misschien kunt u inspiratie vinden in de rest van het meubilair, de balken, de muren of sommige andere accentdetails. Volgen est_living voor mooiere ideeën.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir